Karta dań

Przystawki

Zupa cebulowa z serem cheddar

Cena: 24 zł

Bulion wołowy z pomidorami i pieczoną papryką

Cena: 27 zł

Brukselka z dynią hokkaido

Cena: 21 zł

Bakłażan z ciecierzycą i granatem

Cena: 26 zł

Bao z z golonką i jarmużem

Cena: 27 zł

Tatar wołowy z szalotką, kaparami i żółtkiem

Cena: 35 zł

Marynowany tuńczyk z salsą z zielonych warzyw i orzechami nerkowca

Cena: 39 zł

Smażona foie gras ze śliwką, porto i migdałami

Cena: 44 zł

Dania główne

Linguine z krewetkami i cukinią

Cena: 35 zł

Sandacz z palonym kalafiorem, fasolką szparagową i fenkułem

Cena: 45 zł

Halibut miso z dzikim brokułem i szczawiem

Cena: 59 zł

Pierś kurczaka zagrodowego z porem, kopytkami i sosem pomidorowym

Cena: 38 zł

Noga kaczki z kapustą, rodzynkami i sosem porto

Cena: 45 zł

Gicz jagnięca z puree ziemniaczanym i bigosem z boczniaka

Cena: 79 zł

Sezonowany antrykot / Polędwica wołowa z orzechami włoskimi, szalotką i domowymi frytkami

Cena: 69/99 zł

Pięciodaniowe menu degustacyjne

Cena: 149 zł

Desery

Jabłka pod kruszonką z mascarpone i lodami waniliowymi

Cena: 19 zł

Selekcja domowych lodów i sorbetów

Cena: 21 zł

Sernik z ryżem i czarnym bzem

Cena: 21 zł

Makowiec z lodami miodowymi

Cena: 22 zł

Krem czekoladowy z pomarańczą

Cena: 23 zł