Karta dań

Przystawki

Zupa cebulowa z serem cheddar

Cena: 24 zł

Buraki z kozim serem, pistacjami, rzodkiewką i gorczycą

Cena: 29 zł

Bakłażan z rzepą japońską i sliwką

Cena: 35 zł

Pierś z kaczki z rabarbarem, hibiskusem i lawendą

Cena: 37 zł

Sałata z krewetkami z czosnkiem i pomidorkami cherry

Cena: 37 zł

Tatar wołowy z szalotką, kaparami i żółtkiem 100 g /150 g

Cena: 38 zł / 53 zł

Halibut z miso, koprem włoskim i wędzoną makrelą 100 g / 150 g

Cena: 38 zł / 53 zł

Dania główne

Linguine z krewetkami i cukinią

Cena: 35 zł

Sandacz z palonym kalafiorem, fasolką szparagową i fenkułem

Cena: 45 zł

Noga kaczki z młodymi ziemniakami, burakami, sosem Porto i mandarynką

Cena: 49 zł

Sezonowany antrykot / Polędwica wołowa z orzechami włoskimi, szalotką i domowymi frytkami

Cena: 69/99 zł

Pięciodaniowe menu degustacyjne

Cena: 149 zł

Desery

Selekcja domowych lodów i sorbetów

Cena: 21 zł

Krem kawowy z pianką marshmall

Cena: 23 zł

Puding Chia z lodami z mango i bazylią

Cena: 23 zł

Brownie z kremem pralinowym i lodami z solonego karmelu

Cena: 25 zł