O nas

O Nas

The Bell Jedzenie i Wino to kreatywny koncept kulinarny, tworzony przez ludzi pełnych pasji i marzeń. Nasz szef kuchni Jan Piecuch wraz ze swoim młodym, utalentowanym zespołem, tworzą wspaniałe dania,będące efektem poszukiwań, inspiracji, łączenia tradycji kulinarnych z całego świata. Ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia!

Karta jest krótka, skomponowana tylko z najlepszych, sezonowych produktów, a jej dopełnieniem są starannie wyselekcjonowane wina. The Bell Jedzenie i Wino to również koktajl bar, w którym nasi barmani tworzą niesamowite, autorskie koktajle.

Łączymy smaki pokoleń

The Bell Jedzenie i Wino to restauracja bazująca na tradycji polskiej kuchni oraz na najnowocześniejszych trendach kulinarnych z całego świata. W naszych przepisach staramy się przemycić najciekawsze smaki polskich stołów w niebanalnych aranżacjach i zestawieniach z produktami kuchni europejskiej i azjatyckiej.

Tylko świeże i zdrowe produkty!

Przejdź do menu